Léto v jednom kole

26.07.2018 13:48

Ahoj kamarádi,

 

abyste si nemysleli, že se Kašpárek přes prázdniny fláká, mám pro Vás pár informací o tom, co se děje u nás v divadle přes léto. Na začátku prázdnin jsme se  zúčastnili 67. Celostátní loutkářské přehlídky Loutkářská Chrudim. A měli jsme úspěch. Naše hra No, to dá rozum...  se líbila a dokonce jsme byli nominováni na postup do Hronova. Tam se začátkem srpna koná mezidruhová přehlídka amatérských divadel a po delší době tam tedy bude i Bouda.

 

Kromě Hronova nás můžete vidět 1.září 2018 v Radnicích, kde budeme hrát Kašpárka s Honzou v zakletém hradu, 15. září 2018 na loutkovém festivalu Žižkovská loutka s pohádkou Kašpárek s Honzou v zakletém hradu, 29.9.2018 v Kyšicích, kde předvedeme Varieté a nebo 6.10.2018 v Krásném Dvoře, kde opět zahrajeme Kašpárka s Honzou v zakletém hradu.

 

A pak už to vypukne. Začne nám nová sezóna u nás v divadle a já vám můžu slíbit, že pro vás chystám zase spoustu nových pohádek. Ale o tom až někdy příště.

 

Jo, a abych nezapomněl. V kalendářích si zakroužkujte důležité datum. 24.11.2018 bude naše divadlo slavit 90.let od svého založení a připravujeme pro vás bohatý program na celý den. Ale o tom taky někdy příště.

 

Děťulata, užívejte si prázdniny a brzy zase AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ.

 

Váš Kašpárek

 

.